Суспільство
22 липня 2019
В Україні з'явився автомобіль з позолотою (фото)
Кермо також позолочене. В обробці салону застосований кришталь, що має підкреслити розкіш машини
news-image

В Україні з'явився дуже рідкісний американський автомобіль Zimmer Golden Spirit, виконаний в ретро-стилі. У його обробці використовували позолоту і кришталь, пише «Є!» з посиланням на АвтоНьюс.

Цікаво, що в базі даних автомобіль з цим номерним знаком значиться як Ford Mustang. Дивуватися не треба, адже у «Мустанга» взяли багато компонентів, в тому числі двигун і автоматичну коробку передач. Можна навіть сказати, що Golden Spirit побудований на базі Mustang.

Зверніть увагу, що у цього автомобіля позолочений логотип на капоті, а підніжки зроблені з дерева. Кермо, до речі, теж позолочене. В обробці салону застосований кришталь, що має підкреслити розкіш машини.

Golden Spirit оснащується двигуном V8 об'ємом 4942cc. Його потужність - 210 к.с. Мотор працює разом з 3-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Привід - задній.

Компанія Zimmer випускала Golden Spirit в 1978-1988 роках. Всього було зроблено 1 500 примірників цієї моделі. Також компанія Zimmer випускала в 1984-88 роках автомобіль Quicksilver, який створили на базі Pontiac Fiero.

Читайте також:На Львівщині автівка влетіла на зупинку, загинула жінка