Суспільство
25 липня 2019
Відпустка: які тревел-напрямки по Україні найбільш популярні в 2019 році
Де відпочити влітку? Цим питанням задається все більше українців, адже сезон в самому розпалі.
news-image

Де відпочити влітку? Цим питанням задається все більше українців, адже сезон в самому розпалі. Публікуємо найбільш популярні напрямки в пошукових запитах, повідомляє «Є!» з посиланням на Новое Время.

Літо в розпалі, а значить, поїздки на море, в теплі міста або країни, все ще актуальні. Все більше людей задаються питанням, куди поїхати в літню відпустку, і все частіше шукають інформацію про відпочинок в Google. Так, стало відомо, які напрямки були найбільш популярні серед українців в останні три місяці згідно їх пошуковим запитам.

Українські курорти користуються зростаючою популярністю — вони дешевші, та й дістатися до них легше, багато з них прекрасно підходять для відпочинку з дітьми. Влітку особливо часто шукають морські курорти. В цьому році користувачі Google Україна найчастіше шукали варіанти відпочинку на морі в Бердянську та Одесі, а також хотіли побувати в Карпатах. Десятка виглядає наступним чином:

 1. Бердянськ

Один з найвідоміших курортів — це бюджетне місце, та й море там тепле, тому місто підходить для відпочинку з дітьми. Тижневий відпочинок для двох тут може обійтися от 4500 грн. Стільки коштуватиме номер у гостьовому будинку зі сніданком і недалеко від моря.

  2. Карпати

Популярний варіант для тих, хто більше любить гори, а не море. Ціна поїздки вихідного дня для двох може коштувати 3000 грн, а вартість тижневого туру обійдеться більш, ніж в 8000 грн — за ці гроші ви побачите Яремче, Карпати, Ворохту, Верховину і Рахів, а також інші визначні пам’ятки Закарпаття, і підкріпите сили насиченою місцевою їжею.

3. Одеса

Справжня «перлина біля моря» — морське місто з сотнями кафе і ресторанів, парком атракціонів і дельфінарієм, кінотеатрами і красивими видами. В Одесі можна непогано відпочити приблизно за 5000−7000 грн в тиждень (номер з усіма зручностями плюс сніданок).

4. Кирилівка

Відпочити удвох влітку на море в Кирилівці за тиждень можна за 2500 грн в готелі без зірок у моря, але без сніданку. У Кирилівці є і «люксові» місця за 22 тис. грн на двох за сім днів.

  5. Затока

Бази відпочинку пропонують варіанти за 3000 грн в тиждень проживання на двох в кімнаті без зручностей і без харчування. Прийнятні ж «тижневі» варіанти для двох стоять близько 6000 тис. грн і йдуть зі сніданками і першою лінією.

6. Генічеськ

Невелике курортне місто з доступом до моря, парком атракціонів і дельфінарієм. Генічеськ позиціонує себе як дитячий курорт — тут море по коліно на десятки метрів. Також у Генічеську знаходиться відомий кайт-клуб. У центрі міста номера і в сезон, і в міжсезоння завжди коштують однаково. Але біля пляжу липень і серпень — найдорожчі місяці. Найдешевший варіант на першій лінії - номери з туалетом і ванною на поверсі. Ціни коливаються від 150 до понад 2000 за номер на добу.

7. Лазурне 

У Лазурному працює луна-парк, кафе і ресторани, можна покататися на катамарані і навіть спробувати дайвінг. Ціни на житло в базах відпочинку та пансіонатах — від 500 грн до 900 грн за двомісний номер. Номер в готелі обійдеться дорожче — від 600 до 1800 грн за двомісний номер. Житло в приватному секторі - від 100 до 300 грн за двох. 

8. Залізний Порт 

Комфортний відпочинок в Залізному Порту влітку 2019 року обійдеться від 1200 грн за двомісний номер, але можна знайти житло і за 150 грн для двох.

10. Урзуф

Село в Донецькій області України з виходом до моря. Ціни на відпочинок тут невисокі - всього від 100 до 500 гривень за номер в гостьових будинках.

 

Читайте також:Олег Винник розповів про плани щодо відпочинку