Події
27 липня 2019
Скандал з КОРДом у Дніпрі: Зеленський вимагає звільнити голову Нацполіції області Глуховерю
Мовиться про затримання спецпризначенцями КОРД патрульних поліцейських, які зупинили автомобіль голови Нацполіції Дніпропетровщини
news-image

Президент України Володимир Зеленський відреагував на інцидент, відео якого у суботу, 27 липня, опублікували у мережі. Мовиться про затримання спецпризначенцями КОРД патрульних поліцейських, які зупинили автомобіль голови Нацполіції Дніпропетровщини Віталія Глуховері за порушення правил дорожнього руху, інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

У сучасному світі нічого неможливо приховати, – зазначив президент у дописі на своїй сторінці в Facebook.

І додав, що відео інциденту "шокує цинізмом поведінки представників старої еліти, які дійсно переконані, що вони живуть понад законом". 

Я вимагаю від міністра внутрішніх справ пана Арсена Авакова негайного звільнення громадянина Глуховері з займаної посади, а від голови ДБР пана Романа Труби чекаю швидкого та безкомпромісного розслідування за оприлюдненими фактами", – наголосив Зеленський.

 Також глава держави попередив "всіх чиновників у Києві та по всій країні", що "часи безкарності та особливого до вас ставлення назавжди минули". 

Я хочу попередити всіх чиновників у Києві та по всій країні – від обласного центру до найменшого села – часи безкарності та особливого до вас ставлення, до якого ви так звикли за часів усіх попередніх президентів України, назавжди минули, – заявив президент Зеленський.
Ані ви, ані ваші друзі більше не будете стояти понад законом. Радійте, якщо ви понесете заслужену відповідальність за законом, що я вам твердо обіцяю. Бо інакше народ скористається своїм правом суверена у власній державі, і ви опинитесь взагалі поза законом, – гнівно заявив президент
Краще пишіть явки з повинною, звільняйтесь або тікайте. Єдине, чого я вам точно не раджу, – продовжувати своєю нахабною поведінкою випробувати країну на міцність. Країна та народ міцніші за всіх вас – вони вистоять. Ви ж – зникнете, – підсумував Зеленський.
Читайте також: Українці просять Зеленського випередити запуск поїздів через Кримський міст
Читайте також: У «Борисполі» затримали учасницю «газових схем» Онищенка