Політика
30 липня 2019
«Для Порошенка брехати - як дихати», - Аваков
На думку міністра, відтепер вся країна має побажати успіху новому президенту Володимиру Зеленському.
news-image

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков на своїй сторінці у Фейсбуці негативно висловився з приводу експрезидента Петра Порошенка, передає «Є!»

Зокрема, чиновник зауважив, що в інтерв'ю Українській правді Порошенко "бреше, виправдовуючи свою поразку на виборах тим, що проти нього працювала поліція".

Поліція, як і МВС в цілому не працювали на нього, а працювала на чесні вибори. Ми працювали на людей і на Україну! На жаль, для Порошенка брехати - як дихати, і тому він програє!

Він довів країну до такого емоційного стану, що люди дуже захотіли повірити ні йому, брехунові, - а будь-якій чесній людині... Він, Порошенко, методично душив боязкі паростки надій у 2014, він в цьому винен.

Більшість позитивного в ці роки відбувалося не завдяки йому, а всупереч... Можна тільки уявити собі - чого б можна було досягти країні, не сконцентруйся він на боротьбі за владу і гроші...

Мені його не жаль. Шкода країну...", - написав Аваков.

На думку міністра, відтепер вся країна має побажати успіху новому президенту Володимиру Зеленському.

І у нас у всіх, і скептиків і розумників, і романтиків і досвідчених - немає іншого виходу - як бажати успіху Зе !! .. І допомагати йому! Від простої людини до олігарха... Це прямі життєві інтереси кожного з нас. Інакше, неуспіх команди нового президента - фрустрація / розчарування мас рознесе Україну", - висловився Аваков.
Хоч і по бєспрєдєлу його "кінчати" неправильно і не можна. Не дозволити це хвацьким – важливо. А ось те, за що заслужив відповідати, – нехай відповідає. Не жаль", - додав міністр.