Політика
30 липня 2019
Кличко назвав Богдана «брехливим непрофесіоналом» і записав звернення до Зеленського: відео
Чинний міський голова Києва Віталій Кличко все ще не стримує емоцій після брифінгу глави Офісу Президента Андрія Богдана
news-image

Під час нього очільник ОПУ заявив, що Кличко не контролює міськраду та увесь час іде на компроміси з так званими "смотрящими", які курують окремі групи депутатів, пише «Є!»  з посиланням на 24канал.

Також Богдан заявив, що адвокат одного з таких "смотрящих" підходив до нього і просив залишити Кличка в кріслі глави КМДА. За це він обіцяв главі Офісу Президента навпіл ділити немалі кошти, які приносить робота з місцевим бюджетом Києва. Віталій Кличко миттєво відреагував на такі закиди. Спочатку він назвав слова Богдана "байками зі склепу", та на цьому не зупинився і записав відеозвернення.

Все, що наговорив Богдан – повна нісенітниця і некомпетентність. Я звертаюсь до президента, Володимире Олександровичу, з повною повагою до Вас, якщо владу будуть представляти такі брехливі непрофесіонали, як Андрій Богдан, про які нові стандарти ми можемо говорити в політиці? – запитав він.

Також, вгамувавши емоції, Кличко заперечив слова глави Офісу Президента, які пролунали під час брифінгу.

"Київрада працює чисто, без жодних "смотрящих", про яких говорив керівник Вашого Офісу. Я давно не є керівником БПП. Хтось комусь гроші пропонував? Де прізвища? Хто? Навіщо? Якісь плітки і безпідставна брехня", – наголосив мер столиці.

Також Кличко додав, що команда Зеленського при владі маніпулює законами та Конституцією, а на це дивляться українці і міжнародні партнери.