Політика
31 липня 2019
«Жадають захопити владу»: Ляшко прокоментував намагання нової влади позбавити Кличка повноважень
На думку політика, "це крок до диктатури".
news-image

Нова влада хоче "захопити" Київ без виборів. Про це написав у своєму Фейсбуці голова Радикальної партії України Олег Ляшко, коментуючи спроби представників нової влади позбавити мера Києва Віталія Кличка повноважень глави КМДА, передає «Є!»

У киян є право вибору. Вони обрали вже вдруге міським головою Віталія Кличка. До нього можна по-різному ставитися, але люди його обрали, і свою оцінку його діям мають дати на виборах. Але людей ніхто і не питає. Є лише божевільна ейфорія нової влади, яка вже вдвічі змогла задурити людям голову своїми казками. І в цій психіатричній ейфорії вони жадають захопити владу і в Києві - навіть без виборів", - написав головний радикал.

Він зауважив, що так робили регіонали, коли в 2010 призначили головою КМДА не обраного киянами мера, а "сліпого виконавця своїх доручень"(йдеться про Олександра Попова - ред.).

Це крок до диктатури і приниження кількох мільйонів мешканців Києва, які зробили свій вибір і повинні спитати з місцевої влади шляхом виборів, а не забаганок Зеленського і його оточення", - наголосов Ляшко.

Він також закликав лідерів інших політичних сил висловити свою позицію щодо спроб влади захопити Київ.

А Зе і його васалам нагадаю: так, як ви, вже робив Янукович. Чим закінчив - пам`ятаєте? Чи були в той час на гастролях у Москві?", - закінчив допис Ляшко.