Політика
31 липня 2019
В Опозиційній Платформі - За Життя заявили про підготовку команди президента до розпродажу країни «з молотка»
Команда президента Володимира Зеленського готується розпродати Україну «з молотка»
news-image

Таку заяву на своєму офіційному сайті зробила партія «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - За Життя», пише «Є!» .

В інтерв'ю агентству Bloomberg представники Офісу Президента заявили про наміри команди Зеленського зняти мораторій на продаж української землі, розпродати державні банки і найбільші підприємства - «Укрзалізницю» і «Укрпошту». Це ясно говорить про те, що замість виконання передвиборних обіцянок про мир і зниження тарифів «слуги народу» планують розпродаж країни з молотка, - йдеться в заяві.

На думку партії, такі заяви представників «Зе-команди» повністю виправдовують найгірші прогнози: вони тільки називають себе «слугами народу», але в реальності обслуговують зовнішніх кредиторів на чолі з МВФ.

Вони не збираються виконувати свої передвиборчі обіцянки. У них немає мирного плану, вони не озвучують свої мирні ініціативи і не заявляють про наміри вести прямі переговори про мир. Вони не збираються знижувати комунальні тарифи і покращувати життя людей. У нової влади не було і немає плану відродження української промисловості. Вони не будуть допомагати національному товаровиробнику, українським фермерам і захищати права селян-власників земельних паїв. «Зе-влада» вже почала відпрацьовувати зовнішнє замовлення на розпродаж українських підприємств і банків, знищення вітчизняного виробника і розпродаж сільськогосподарської землі», - відзначили в заяві.

ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ виступила проти планів бездумної приватизації системоутворюючих державних підприємств і банків, а також відкриття в нинішніх умовах ринку землі, яке призведе до безконтрольної експлуатації головного природного багатства українського народу - сільськогосподарської землі.

Відкриття ринку землі може статися тільки після загальнонаціонального референдуму. Це наша принципова позиція. ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ в новому складі парламенту буде домагатися миру, припинення тарифного геноциду, поліпшення життя громадян і відродження національної економіки. Ми не дамо жодного голосу за закони і ініціативи, які суперечать інтересам українських громадян і національним інтересам країни. Ми будемо боротися за те, щоб Україна знову стала мирним, незалежним, розвиненим і соціально відповідальною державою », - підсумували в партії.