Події
8 серпня 2019
На Мадагаскарі 19-річна туристка викинулась з літака під час польоту
Через 5-6 хвилин після злету дівчини розстебнула ремінь безпеки та відчинила двері.
news-image

На Мадагаскарі 19-річна британка Алана Катленд загадково випала з малого літака під час польоту. Про це пише CNN, передає «Є!»

Тіло студентки Кембриджського університету знайшли місцеві мешканці та співробітники служб безпеки. Зараз поліція розслідує обставини падіння Катленд і встановлює, чи не навмисно вона це зробила.

Інцидент стався ще 25 липня у віддаленій місцевості Аняяві. Алана Катленд летіла разом із ще однією пасажиркою з Великої Британії та пілотом. Вони потім розповіли поліції, що через 5-6 хвилин після злету дівчини розстебнула ремінь безпеки та відчинила двері.

Друга пасажирка вхопила Катленд за ногу і протримала її близько двох хвилин. Пілот помітив, що коїться щось не те, лише коли побачив, що двері відчинені. Він спробував їх закрити, але тіло Катленд завадило цьому. 

Після цього пілот спробував затягти дівчину назад до літака і лайнер почав небезпечно рухатися. Врешті льотчик і друга пасажирка більше не могли втримати Катленд і вона впала. За їхніми словами, коли студентка падала, вона не кричала. 

Поліція розслідує інцидент.

Читайте також: Літак British Airways задимівся перед посадкою в Іспанії