Політика
9 серпня 2019
З партії Смєшка «Сила і честь» через дискредитуючі дії вигнали 8 політиків
У партії зазначають, що деякі її члени публікували у ЗМІ звернення до політради партії, які базуються на маніпулятивній та неправдивій інформації.
news-image

Очолювана Ігорем Смєшком Партія "Сила і честь" виключила зі своїх лав вісьмох осіб з причини їхніх дискредитуючих дій. Таке рішення було ухвалене політрадою політсили, повідомляється на сайті "Сили і честі", пише «Є!» з посиланням на 112.

У партії кажуть, що деякі її члени публікували у ЗМІ звернення до політради партії, які базуються на маніпулятивній та неправдивій інформації і відображають особисті амбіції і меркантильні інтереси тих, хто не підтримував партію на минулих виборах". Наголошується, що ці люди своєю діяльністю зробили все можливе, щоб знизити її рейтинг і підтримку виборців.

В "Силі і честі" вважають, що метою цих осіб було чинення психологічного тиску на нинішнє керівництво партії і спроба встановити контроль над нею, у зв'язку із можливістю отримання партією державного фінансування за результатами виборів 2019 року.

За дії, які дискредитували політсилу, і були спрямовані на її розкол, своїх членських квитків позбулися наступні громадяни:

Кіхтенко Олександр, перший заступник голови партії;

Михайло Нечипорук, член політради партії;

Черкасов Юрій, член політради партії;

Ляховський Юрій, член контрольно-ревізійної комісії партії;

Фастов Володимир, голова правління Дніпропетровської обласної організації партії;

Вітковський Олександр, голова правління Херсонської обласної організації партії;

Безкровний Валерій, голова правління Чернігівської обласної організації партії;

Крутов Геннадій, голова правління Харківської обласної організації "Сили і честі".

Читайте також:У Зеленського запропонували саджати у в'язницю за переговори з Путіним