Події
9 серпня 2019
Українці - на вихід. Держава - продається: Тягнибок прокоментував заяву Зеленського про відкриття ринку землі
Лідер "Свободи" порадив президенту "схаменутися, доки не пізно".
news-image

Українці - на вихід. Держава - продається. То вже не жарти «95 Кварталу», а  заява Президента України в Туреччині. Такими словами розпочав свій допис у Фейсбуці лідер "Свободи" Олег Тягнибок, коментуючи заяву президента України про відкриття ринку землі, передає «Є!»

Гарант наш турбується, що іноземний бізнес замало контролює Україну: і землі в них недостатньо, і підприємств стратегічних. Тож виправити ситуацію обіцяє вже до кінця року - відкрити ринок землі для іноземців і провести велику приватизацію.

Пане Зеленський, страху у вас взагалі нема? Ви не про турків турбуватись повинні, а про українців! Про робочі місця, справедливі тарифи і розвиток економіки. Умови реалізації цього - українська земля в руках українців і державний контроль за стратегічними підприємствами. По-іншому бути НЕ може.

Тому раджу схаменутися, доки не пізно. Або ви працюєте на українців, або дуже скоро полетите із посади вслід попередникам, - написав Олег Тягнибок.

 

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський під час виступу на бізнес-форумі в Туреччині заявив, що нова влада України планує відкрити ринок землі уже наступного року, провівши до кінця 2019 року земельну реформу, пише УП.

В цьому році ми обов’язково проведемо земельну реформу, що вже наступного року дозволить створити ринок землі на 40 мільйонів гектарів, що є однією з найкращих у світі за своєю якістю

В Україні вже є турецькі компанії, які володіють землею. Компанія Onur, якщо я не помиляюся. Є представники? Доброго дня. Багато у вас нашої землі? Сподіваюся таких компаній стане значно більше. Особливо це стосується південної частини Україии, де є потреба у створенні та розвитку меліоративних систем.

Тут ми також розглядаємо можливості для державно-приватного партнерства", - заявив Зеленський.

Читайте також: Зеленський проводить грошову реформу: шахраї придумали нову схему для пенсіонерів