Політика
14 серпня 2019
«Нинішній президент не дуже «по дівчатах» – в Одесі «Квартал» жартував над Зеленським і Богданом (відео)
Концерт відбувся на Морському вокзалі в Одесі, в ефірі його покажуть на День Незалежності.
news-image

13 серпня в Одесі відбувся перший концерт «Кварталу 95» без Володимира Зеленського, проте із коміком Юрієм Великим. Останній грає на сцені чинного президента. Концерт відбувся на Морському вокзалі в Одесі, в ефірі його покажуть на День Незалежності, пише «Є!» з посиланням на Радіо Свобода.

Під час концерту жартували в тому числі і над Володимиром Зеленським, і над головою Офісу президента Андрієм Богданом. Зокрема, артисти «Кварталу» обіграли як останній постійно підказує главі держави. «Дісталося» і попередньому президенту Петру Порошенку, і Юлії Тимошенко, і міському голові Києва Володимиру Кличкові.

«Я би злітав на Балі, кажуть там гарно», – говорить Євген Кошовий у ролі Кличка. «Хлопці, які Мальдиви, які Балі. Ви ж багаті люди, можете собі і Одесу дозволити», – жартує у відповідь Юрій Великий в образі президента Зеленського. З цього розпочався великий концерт «95-го кварталу» в Одесі.
«Нинішній президент взагалі не «по дівчатах». Він зараз в основному «по митниках», поліція, таке інше», – жартують у шоу згодом.

Актор Юрій Великий перед концертом наголошував, що це дуже почесно і дуже велика відповідальність – грати Зеленського, втім це буде не його єдина діяльність на сцені кварталу. 

«Колективу цікаво запросити до себе непоганого актора, щоб підсилити в першу чергу колектив», – заявив він журналістам.