Суспільство
15 серпня 2019
Слідчий поліції організував замовне вбивство
За вчинення вбивства поліцейський пропонував 4 тис. американських доларів.
news-image

Співробітники СБУ попередили замовне вбивство та затримали організатора – слідчого одного з районних відділів Головного управління Національної поліції в Запорізькій області, передає «Є!» із посиланням на прес-службу СБУ.

Оперативники спецслужби отримали інформацію, що майор поліції через посередника підшукує серед осіб з кримінальним минулим виконавця для здійснення вбивства. Правоохоронці встановили, що поліцейський «замовив» місцевого жителя, який нібито скривдив його близького родича", - йдеться в повідомленні правоохоронців.

Оперативники спецслужби вивели посередника на умовного «кілера». Співробітники СБУ задокументували зустріч замовника та посередника з «виконавцем», на якій обговорювались деталі злочину.

За вчинення вбивства поліцейський пропонував чотири тисячі американських доларів.

Для надання «доказів ліквідації жертви», ... співробітники спецпідрозділу... здійснили імітацію вбивства чоловіка у власному помешканні. Також зроблено постановочні фото з «тілом жертви» для подальшої демонстрації замовнику підтвердження виконаного завдання", - зазначили правоохоронці.

Правоохоронці затримали посередника у центрі Запоріжжя після отримання «доказів» виконання вбивства та передачі першої половини грошей. Відразу після цього організатора злочину було затримано неподалік місця роботи. 

Наразі вирішується питання щодо оголошення фігурантам справи підозри в скоєнні злочину згідно зі статтею "Умисне вбивство" та обрання міри запобіжного заходу. 

Читайте також: У Білій Церкві з дому втік малюк у памперсі. Батько цього не помітив