Події
16 серпня 2019
Понад 150 пасажирів літака, який здійснив аварійну посадку в Підмосков'ї, відмовилися ще раз летіти у Крим
Вчора у літака Airbus A321, що летів з Москви до Сімферополя, відмовили обидва двигуни.
news-image

Понад 150 пасажирів літака Airbus А321, який здійснив аварійну посадку в Підмосков'ї, відмовилися від подальшого перельоту до Сімферополя. Про це повідомили в п'ятницю в авіаційних службах РФ, передає «Є!» 

Проте погодилися на політ і були відправлені понад 70 осіб. 

Вранці до Сімферополя вилетіли шість пасажирів. Напередодні до Криму прибули 65 осіб. Таким чином, 71 пасажир погодився продовжити політ організовано іншими бортами авіакомпанії "Уральські авіалінії". 154 (особи) від подальшого перельоту відмовилися", - сказало джерело.

Нагадаємо, 15 серпня літак Airbus A321 авіакомпанії "Уральські авіалінії", що летів з Москви до Сімферополя, здійснив аварійну посадку біля аеропорту Жуковський в Підмосков'ї.

За даними авіаперевізника і Росавіації, в обидва двигуни лайнера потрапили птахи, в результаті чого сталася відмова, а потім і загоряння силових установок. Екіпаж посадив повітряне судно на найближчому полі, після чого всі пасажири були евакуйовані.

Всього на борту літака перебувало понад 230 осіб, в тому числі 226 пасажирів, серед яких - 41 дитина. За останніми даними, в результаті події постраждали 76 осіб, 19 з яких - діти. Одна жінка була госпіталізована.

Читайте також: Україна пустила літак Росії у своє небо: у мережі скандал