Події
16 серпня 2019
На Волині похований живцем чоловік прийшов до поліції
Через кілька годин, коли вже стемніло, чоловік все-таки зумів звільнитися від мотузок й вибратися нагору. Відкопавшись, поспішив до правоохоронців.
news-image

На Волині 54-річного чоловіка спочатку катували, а потім пов'язаного закопали на териконі. У той день він побився з двома знайомими молодиками, майже вдвічі молодшими від нього, пише «Є!» з посиланням на УНІАН.

Під час сварки побили, скрутили й кинули в машину. Хоча і тоді ніхто не міг підозрювати, що в кінці цієї поїздки чоловік опиниться в прямому сенсі під землею. В авто чоловікові заклеїли рот скотчем, а руки й ноги зв'язали. Потім водій з подільником вивезли чоловіка на терикон й почали катувати ножем.

"Планів зарізати, судячи з глибини порізів, у злочинців не було — тільки щоб помучити", - розповіли правоохоронці.

У ході тортур зловмисники забрали речі жертви: паспорт та банківські картки, а також сумку з речами й грошима. 

"Чоловіка вирішили залишити тут — він був живий, коли його скинули в тутешню канаву, а зверху на нього посипалася земля й сміття... Наспіх закидавши його і, напевно, сподіваючись, що сам він вже не вибереться, хлопці поїхали додому", - йдеться в повідомленні.

Через кілька годин, коли вже стемніло, зв'язаний чоловік все-таки зумів звільнитися від мотузок і вибратися нагору. Відкопавшись, поспішив до правоохоронців. Коли о першій годині ночі він заявився до відділку поліції, чергові за його виглядом одразу зрозуміли - він не жартує.

Через пару годин затримали його "трунарів". У одного з них вже є судимість за тортури.

Проти 29-річного та 30-річного місцевих жителів відкрили кримінальне провадження - будуть судити за чотирма статтями: розбій, викрадення офіційних документів з корисливих мотивів, незаконне заволодіння паспортом та незаконне позбавлення волі людини. Зняти гроші з карток зловмисники не встигли.