Події
16 серпня 2019
Під Києвом напали на нардепа, він звинувачує Матіоса (відео)
Один із нападників - громадянин Чечні.
news-image

У Гостомелі Київської області двоє невідомих напали на народного депутата Віталія Купрія, його облили рідиною схожою на екскременти і зникли на автомобілі "Опель", передає «Є!»

16 серпня, близько 10 години, двоє невідомих напали на народного депутата. Забризкали чоловікові обличчя сльозогінним газом "Терен-4" та облили йому одяг рідиною з різким неприємним запахом, схожим на екскременти", - повідомили у поліції Київської області.

Віталій Купрій прокоментував напад у Фейсбуці.

Щойно на мене здійснили вже 3-й чи 4 -й замах. Мене попекли балончиком з рідиною, у мене тут все плече смердить...Такої чеченської зовнішності двоє молодиків, одна дівчина, "Опель"... Я бився з ними, вибито тут у мене і пошкоджено піджак. У мене зараз все пече, і рука, і все...Зараз викликали швидку", - сказав у відеозверненні нардеп.

За словами Купрія, охоронцям житлового комплексу, біля якого на нього напади, вдалося вихопити в одного з нападників сумку з документами, телефоном тощо.

Нардеп стверджує, що на нього напав громадянин Чечні Руслан Хажмурзаєв.

 
 

Нардеп звинувачує у замовлені замаху на нього головного військового прокурора Анатолія Матіоса та підприємця Володимира Теслю.

 

 

Нагадаємо, Віталій Купрій нардеп VIII скликання Верховної Ради. У 2014 році він обирався у 29-му виборчому окрузі від "Блоку Петра Порошенка".