Політика
19 серпня 2019
У партії «Слуга народу» відреагували на «тупу вівцю»
У політсилі зазначили, що слова Бужанського були "достатньо зрозумілою реакцією на оціночні судження" журналістки.
news-image

Партія "Слуга народу" назвала неприпустимими слова депутата Максима Бужанського, який назвав журналістку "тупою вівцею", але при цьому закликала ЗМІ утримуватися від оціночних суджень щодо нардепів.  Про це йдеться у повідомлення партії "Слуга народу" у Facebook, передає «Є!»

Ми засуджуємо висловлювання обраного народного депутата Максима Бужанського стосовно журналістки журналу "Новое Время". Керівництво партії та фракції "Слуга народу" принесло пані Духніч вибачення".

Разом з тим, ми розуміємо, що висловлювання обраного народного депутата Максима Бужанського були, хоч і надмірною та неетичною, але достатньо зрозумілою реакцією на оціночні судження стосовно особистих почуттів, які обраний народний депутат нібито має до СРСР та певних українських політиків. Тому ми просимо представників засобів масової інформації утримуватися від такого роду оціночних суджень – адже будучи оприлюдненими на офіційних сторінках поважних видань, вони у подальшому сприяють наклеюванню ярликів та упередженому ставленню до політиків, які ще навіть не почали каденцію в якості народних обранців", - йдеться в повідомленні політсили.

Нагадаємо, обраний від партії "Слуга народу" нардеп назвав журналістку "Нового времени" Ольгу Духнич "тупою вівцею".

Читайте також: «Тупа вівця!»: Скандальний «слуга народу» образив журналістку й отримав відповідь