Політика
24 серпня 2019
Опозиційна Платформа - За Життя: Об'єднавши українське суспільство, спільними зусиллями ми відновимо мир
Представники партії «Опозиційна платформа - За Життя» привітали Україну з Днем Незалежності і побажали українцям жити в мирній, демократичній і соціальній державі
news-image
Ми віримо, що подолавши всі історичні виклики, Україна стане мирною, демократичною, соціальною і правовою державою, якою ми всі будемо пишатися. Дійсно суверенною і незалежною, де єдиним джерелом і носієм влади є український народ», - йдеться в заяві партії.

Представники Опозиційної Платформи - За Життя  відзначили, що нинішня влада веде Україну все далі від тих цінностей, які були згадані в Акті проголошення незалежності України в 1991 році, пише «Є!» 

На жаль, сьогодні безвідповідальні політики ведуть країну все далі від поставленої мети. Шостий рік на Сході України триває кривавий конфлікт, який забирає життя людей і руйнує перспективи економічного розвитку країни. Українські громадяни позбавлені своїх конституційних прав на медичну допомогу і соціальний захист, обкладені грабіжницькими комунальними тарифами і змушені виживати в злиднях. Грубо порушені права національних громад і мільйонів російськомовних громадян України на вільний розвиток їхньої культури, використання і навчання рідною мовою», - вважають опозиціонери.

Політики також відзначили, що всупереч Декларації про державний суверенітет України та волі українського народу нашу державу затягують в НАТО.

Економічною політикою країни керують МВФ і іноземні кредитори, які вимагають запустити вільний продаж української землі і розпродати за безцінь залишки державних підприємств. Цим згубним шляхом повів країну попередній режим і, схоже, новий не збирається від нього відступати. Мир, відродження і реальну незалежність України забезпечить лише повна зміна курсу державної політики!»- кажуть в партії.

Представники опозиції впевнені, що зможуть добитися кращого майбутнього для України.

Мета Опозиційної Платформи- За Життя повернути Україну на шлях миру, демократії, нейтралітету, соціальної справедливості та економічного розвитку. Саме ці цінності і принципи були, є і будуть наріжним каменем української державності. Об'єднавши українське суспільство, спільними зусиллями ми відновимо мир і забезпечимо політичні, економічні, соціальні та гуманітарні права і свободи українських громадян. Ми побудуємо в Україні економічно успішну соціальну державу, в якій кожен громадянин отримає соціальні гарантії свого життя і життя своєї родини, буде відчувати захист і підтримку. Створимо надійні гарантії для того, щоб кожна людина, незалежно від її расової, етнічної, культурної чи конфесійної приналежності могла жити і розвиватися вільно, без страху за власне майбутнє. Ми впевнені - разом ми доб'ємося кращого майбутнього для України!»- резюмували опозиціонери.