Війна
26 серпня 2019
Йому було всього 20. На Сході загинув військовий із Тернопільщини (фото)
25 серпня 2019 року під час виконання обов'язків військової служби в зоні ООС загинув військовослужбовець, матрос - Собко Віталій Олегович.
news-image

Сумна новина прийшла знову з Донбасу. Під час виконання завдань у зоні ООС загинув 20-річний житель Лановеччини, що на Тернопільщині, Віталій Собко, пише «Є!» з посиланням на 20 хвилин

25 серпня 2019 року під час виконання обов'язків військової служби в зоні проведення Операції Об'єднаних Сил, загинув наш земляк, військовослужбовець 35 бригади Морської піхоти Збройних Сил України, матрос - Собко Віталій Олегович, - йдеться на офіційній сторінці Лановецької районної державної адміністрації.

Відомо, що Віталій - із села Борсуки. Навчався у місцевій школі №1. Служив за контрактом. 

Пам'ятаємо Віталія ще дитиною, - розповідають односельці. - Він був хорошим хлопцем, стриманий, спокійний. Уже в старших класах родина переїхала у сусіднє із Борсуками село. Ми бачились час від часу, віталися. Знаю, що Віталій навчався на моряка. Чули, що пішов захищати Україну. Пишалися ним. Періодично зустрічалися, коли він приїжджав у відпустку. За розповіддю знайомих, у родині, крім Віталія є ще двоє молодших дітей. Смерть хлопця - велика втрата для всіх, - розповідають односельчани.
Велике горе для родини. Ми всі шоковані, не можемо повірити в те, що трапилось. Ще молодий хлопчина, жити і жити. Вбили вороги, - зітхають люди. - Не знаємо, коли похорон. У селі ще нічого не казали.

Лановецька районна державна адміністрація висловлює глибокий сум та співчуття рідним і близьким контрактника. На жаль, словами важко загоїти у серці болючу рану втрати. Адже смерть найріднішої людини – велике випробування. 

Читайте також:На Донбасі загинув військовослужбовець, троє поранених