Спорт
28 серпня 2019
Олександр Усик може побитися з Федосовим або Дженнінгсом
Українцю шукають суперника.
news-image

Промоутер Едді Хирн, який також займається справами українця Олександра Усика, розповів про підготовку до дебюту екс-абсолютного чемпіона світу в хэвивейте. Про це пише «Є!» з посиланням на 112.

Голова Matchroom Sport Едді Хирн зараз багато розмовляє з медіа в рамках підготовки його бійця Люка Кемпбелла до поєдинку з Василем Ломаченком, який відбудеться 31 серпня в Лондоні. Разом з Василем до столиці Великобританії прилетів і його друг Олександр Усик. У Усика повинен відбутися дебют в суперважкій вазі, де йому поки ніяк не знайдуть суперника.

Такам підписав контракт з кимось іншим. Нехай вони самі себе оцінюють, але він вчинив нерозумно. Є кілька імен. Ми говоримо з Андрієм Федосовым і з Браянтом Дженнінгсом. Усик буде в Лондоні на бій Ломаченко, і ми обговоримо його суперника", – сказав Хирн.

Федосов Андрій – 33-річний російський боксер, який почав професійну кар'єру в 2003 році.

На рахунку 31 перемога (25 КО), 3 поразки. 34-річний Браянт Дженнінгс вперше програв у 2015 році Володимиру Кличку, будучи претендентом на титули українця, після чого поступався Луїсу Ортісу, Оскару Рівасу і Джозефу Джойсу.

Читайте також:Українка Четверикова виграла бронзу ЧС-2019 з веслування