Події
29 серпня 2019
Під уламками зруйнованого будинку у Дрогобичі знайшли тіла вже вісьмох загиблих
У ДСНС повідомляють, що врятували 7 осіб, серед яких 5 дітей.
news-image

Станом на 6 ранку 29 серпня рятувальники продовжують розбирати завал на місці зруйнованого житлового будинку у Дрогобичі. Під завалами виявили тіла вісьмох загиблих, серед них є дитина, пише «Є!» з посиланням на УНІАН

Водночас в ДСНС повідомляють, що врятували 7 осіб, серед яких 5 дітей. Постраждалих госпіталізували. Усіх мешканців пошкодженого будинку евакуйовано, їм надається психологічна допомога Зазначається, що пошуково-рятувальні роботи проводяться безперервно і будуть тривати до остаточного виявлення зниклих людей.

Нагадаємо, у ніч на 28 серпня стався обвал у чотириповерховому чотирипід'їзному житловому будинку у м. Дрогобич Львівської області. Спочатку у ДСНС заявили, що обвал стався внаслідок вибуху газу, згодом цю версію назвали малоймовірною.

У компанії «Львівгаз» також заперечили, що вибух газу міг бути причиною обвалу багатоповерхівки. У Дрогобичі 29 та 30 серпня оголошено днями жалоби. Президент України Володимир Зеленський після трагедії у Дрогобичі заявив про необхідність провести аудит всіх житлових будинків у країні.

Читайте також:У Дрогобичі дитина подзвонила з під уламків зруйнованого будинку і попросила допомоги (відео)