Політика
29 серпня 2019
Ми докладемо всіх зусиль, щоб сьогодні проголосувати за скасування депутатської недоторканності, - Стефанчук
Також парламент має прийняти низку кадрових рішень.
news-image

Верховна Рада сьогодні, 29 серпня, спробує розглянути законопроєкт про скасування депутатської недоторканності. Про це заявив журналістам представник президента в парламенті Руслан Стефанчук ("Слуга народу"), передає «Є!» із посиланням на Цензор.НЕТ.

Ми сподіваємося, що Верховна Рада підтримає всі кадрові рішення: і уряд, і Генеральний прокурор, і СБУ. Також ми намагатимемося провести в перший же день реєстрацію найважливіших ініціатив та дати їм поштовх для того, щоб найближчим часом все, що ми пообіцяли, втілилося в життя.

Крім того, ми проголосували за внесення до порядку денного на голосування законопроєкту про депутатську недоторканність", - заявив він, зазначивши, що планують ухвалити законопроєкт у першому читанні, щоб на наступній сесії, яка стартує 3 вересня, прийняти його в цілому.

Ми докладемо всіх зусиль, процедурних та процесуальних, щоб сьогодні ми мали можливість проголосувати за законопроєкт (про депутатську недоторканність. - Ред.) і вже на наступній сесії, яка стартує 3 вересня, проголосувати в цілому, щоб ми продемонстрували, що за 5 днів можна вирішити те, що не могли вирішити 28 років", - резюмував Стефанчук.
Читайте також: Сьогодні Гройсман оголосить про складення повноважень Кабміном