Суспільство
29 серпня 2019
Разумков розплакався після спілкування з матерями загиблих на Донбасі (фото, відео)
Разумков пройшовся вздовж всієї стели на Михайлівській площі і поговорив з жінками, діти яких загинули на Донбасі.
news-image

Дмитро Разумков разом з депутатами "Слуги народу" поклали квіти до Стіни пам'яті загиблих воїнів АТО, які віддали своє життя за Україну. Так почався перший день 9 скликання Верховної Ради.

Про це повідомляє «Є!» з посиланням на РБК.

Разумков пройшовся вздовж всієї стели на Михайлівській площі і поговорив з жінками, діти яких загинули на Донбасі. Він не зміг стримати свої емоції і почав витирати очі.

При цьому він просив журналістів не знімати його, але фотографи не змогли упустити цей емоційний момент.

Разумков розплакався після спілкування з матерями загиблих на Донбасі (фото)

У партії "Слуга народу" заявили, що вони в боргу перед тими, хто загинув за незалежність України. Крім того, необхідно показати, що українці не даремно боролися продовжують боротися за свою державу.

Разумков розплакався після спілкування з матерями загиблих на Донбасі (фото)

На своїй сторінці в Facebook Дмитро Разумков повідомив, що сьогодні особливий день, який почався також особливо – з вшанування пам'яті наших героїв, які загинули загиблих у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

За його словами, зараз починає роботу наймолодша Верховна Рада в історії країни. При цьому він зазначив, що молодість - це енергія і прогрес, незважаючи на те, що деякі вважають це відсутністю досвіду.

"Вперше український парламент отримав такий кредит довіри від суспільства і наш священний обов'язок - виконати свої обіцянки і змінити життя в країні на краще", - додав глава партії "Слуга народу".

Читайте також:У буфеті Верховної Ради подорожчала їжа