Політика
3 вересня 2019
«Кнопочка зелена» і заняття коханням: депутатка від «Слуги народу» повідомила «коханому» про зняття своєї недоторканності (фото)
Як тільки рішення було прийнято, Олена Криворучкіна, яка пройшла до парламенту по мажоритарному округу в Кривому Розі, вирішила про це повідомити абоненту "Коханий".
news-image

Сьогодні, 3 вересня, Верховна Рада прийняла рішення про скасування недоторканності для народних депутатів. "За" внесення змін в законопроект №7203 (про зміну статті 80 Конституції України, щодо депутатської недоторканності, - ред.) проголосувало 373 народних обранця, повідомляє «Є!» з посиланням на Українські Новини.

Як тільки рішення було прийнято, Олена Криворучкіна, яка пройшла до парламенту по мажоритарному округу в Кривому Розі, вирішила про це повідомити абоненту "Коханий".

Під час засідання Криворучкіній прийшли повідомлення в месенджері Telegram. Той, хто підписаний "Коханий" писав депутатці транслітом (передача тексту за допомогою чужого алфавіту, - ред.):

Коханий: - Кнопочка зелена, де ти? Олено, розлюбила мене, напевно.

Криворучкіна: - Я люблю тебе. Сильно, сильно, сильно. Навіть не сподівайся, що розлюбила.

Коханий: - Кнопочка любить я знаю. А ти не знаю.

Криворучкіна: - Знаєш, знаєш.

Коханий: - Олено, ти де?

Криворучкіна: - Недоторканність зняли. Тепер хочу кохатися з тобою день і ніч. Я на засіданні Верховної Ради.

На цьому моменті Олена перевернула свій телефон.

Олена Криворучкіна балотувалася по 32 округу в Кривому Розі. Вона еколог, економістка і активна учасниця передвиборчої кампанії Президента Володимира Зеленського. У 1995 році Олена стала асистентом у Криворізькому економічному інституті і пройшла шлях до доцента Київського національного економічного університету ім. Вадима Гетьмана.

У ЗМІ була інформація про те, що Олена Криворучкіна є кумою дружини нардепа Юрія Корявченкова (Юзік зі студії "Квартал 95").

Олена Криворучкина. Фото: Олена Криворучкина/Facebook

У Олени є дочка Єлизавета, яка в минулому році закінчила КІМО (інститут міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка).

На особистій сторінці Криворучкіної у соціальній мережі Facebook є знімки з урочистої церемонії вручення дипломів.

Як виявилося, Криворучкіна любить одяг модних брендів.

На випуск до доньки вона прийшла у сукні-футболці італійського бренду Mochino.

Річ з принтом корови, що курить, з колекції 2016 року, але в онлайн-магазинах можна ще урвати й собі екземпляр. Коштує таке $ 276 або 6970 грн за курсом НБУ на 3 вересня 2019 року.

Олена Криворучкина. Фото: Олена Криворучкина/Facebook

Читайте також:Зеленський пропонує Раді зменшити кількість нардепів до 300