Суспільство
5 вересня 2019
Гонтарева надіслала відео з госпіталю в Лондоні
Ексглава НБУ повідомила, що наступні 4-6 місяців буде пересуватись за допомогою милиць.
news-image

Ексглава НБУ Валерія Гонтарева прислала виданню НВ відео і фото, яке підтверджує те, що вона отримала травми в Лондоні через наїзд на неї авто, передає «Є!»  

У відео Гонтарева розповідає, що надіслала його, щоб зупинити всі чутки, які розповсюджують ЗМІ з приводу її перебування в лікарні.

Я хочу показати свою палату, щоб було зрозуміло, де я перебуваю. Це напевно один із кращих ортопедичних госпіталів Англії. Сподіваюсь, що мене тут вилікують", - сказала Гонтарева.

На відео видно палату, інвалідний візок та милиці.

Ексглава НБУ додала, що наступні 4-6 місяців буде пересуватись за допомогою милиць.

Як відомо, сьогодні Гонтарева повідомила, що в ніч на 5 вересня у Києві згорів автомобіль, зареєстрований на її невістку, яку також звуть Валерія Гонтарева.  

Поки я перебуваю в госпіталі в Лондоні з важкими травмами, на мою сім'ю сьогодні сталася атака. Сьогодні о першій годині ночі машину сім'ї мого старшого сина облили бензином і спалили під їхнім будинком в центрі Києва. Машина була зареєстрована на мою невістку, яку теж звуть Валерія Гонтарева», — повідомила ексглава НБУ.

Нагадаємо, що 30 серпня ексглава НБУ повідомила, що її збив автомобіль в центрі Лондона, де вона живе і викладає в Лондонській школі економіки. У зв’язку з цим з понеділка вона перебуває в лікарні. Вона не виключає, що до події причетний ексспіввласник ПриватБанку Ігор Коломойський:

Він мені весь час погрожував. Я навіть дала інтерв'ю BBC, що якщо щось трапиться зі мною в Лондоні, то ми повинні знати, хто за цим стоїть».

Вчора стало відомо, що Печерський райсуд Києва ухвалою від 27 серпня дозволив Держбюро розслідувань силовий привід Гонтаревої на допит у справі про зловживання службовим становищем членами правління Нацбанку.