Наука та технології
11 вересня 2019
Корпорація Apple презентувала нові смартфони, планшети і годинники
Головними новинками від Apple стали iPhone 11, iPhone 11 Pro і iPhone 11 Pro MAX
news-image

10 вересня американська корпорація Apple презентувала нові iPhone, iPad і Apple Watch. Також було представлено новий сервіс Apple Arcade і Apple TV+, інформує «Є!», з посиланням на 112.ua.

Головними новинками від Apple стали iPhone 11, iPhone 11 Pro  і iPhone 11 Pro MAX. Відомо, що новий смартфон iPhone 11 буде доступний в шести кольорах: фіолетовому, білому, зеленому, жовтому, чорному й черволному. Натомість перший iPhone із дописом "Pro" матиме такі кольори: північно зелений, космічний сірий, сріблястий (білий) та золотий.

У iPhone 11 буде подвійна камера на 12 мегапікселів із ультрашироким оптичним зумом та поліпшеною системою відео-стабілізації. Якість камери дорівнюватиме 4К, смартфон зможе знімати 60 кадрів у секунду. Також розширився динамічний діапазон для відео. Крім цього, повідомляється, що спалах став на 36% яскравішим. У iPhone 11 Pro буде потрійна камера, що зможе знімати відео 4K із 60 кадрами на секунду. Камера нового iPhone 11 Pro має ультраширокий об’єктив з 120-градусним полем зору. Батарея нового iPhone 11 працюватиме на 1 годину більше, ніж в iPhone XR, а батарея iPhone 11 Pro забезпечує роботу смартфона на 4 години довше, ніж у iPhone XS.  Тривалість роботи iPhone 11 Pro MAX складатиме на 5 годин довше, ніж у IPhone XS Max. Також відомо, що iPhone 11 Pro буде продаватися зі швидкою зарядкою на 18 Вт. Відомо, що перша хвиля передзамовлень нових смартфонів розпочнеться з 13 вересня. 

Вартість iPhone 11 стартує з 699 доларів, iPhone 11 Pro - з 999 доларів, iPhone 11 Pro MAX - з 1099 доларів. Відомо, що ціна на iPhone XR залишится 599 доларів, а на iPhone 8 — на 499 доларів.

Крім цього, генеральний директор компанії Apple Тім Кук презентував новий IPad сьомого покоління, що працює у 2 рази швидше за середньостатистичний комп'ютер. Відомо, новий планшет повністю вироблений з алюмінію. 

Також представлено новий годинник Apple Watch. Повідомляється, що без підзарядки він зможе витримати 18 годин. Крім цього, в Apple Watch буде компас, а також відомо, що й годинник, як і новий планшет, повністю виготовлено з алюмінію. Ціна третьої моделі годинника Apple стартує з 199 доларів, годинники п'ятої серії коштуватимуть 399 доларів. Зробити предзамовлення нових годинників можна буде з 18 вересня. 

А ще користувачів ознайомили з сервісом Apple Arcade, за допомогою якого користувачі зможуть підписуватися на додатки та розваги, на смартфонах, планшетах та Apple TV. Цей сервіс буде доступним вже з 19 вересня за 4,99 доларів для всієї сім'ї на один місяць. 

І на завершення відзначимо, що компанія також розповіла про Apple TV+, який буде доступний у 100 країнах світу, а ціна за сімейну підписку цього додатку дорівнюватиме 4,99 доларів.

Читайте також: Apple зняла у Києві рекламу навушників AirPods (фото, відео)