Суспільство
17 вересня 2019
Прессекретарка Зеленського розповіла про погрози
Юлія Мендель стверджує, що найагресивніша соціальна мережа – Twitter.
news-image

Прессекретарка президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель розповіла, що їй погрожували у соцмережах, а також писали "багато неприємних слів". Про це вона сказала в інтерв’ю виданню "Йод", передає «Є!»

За словами Мендель, у неї вже назбиралося чимало "хейтерів" у мережі.

Я не знаю, чи є там не лише політичні. От сьогодні отримала смс-ку, що зі мною щось там зроблять. Так, пишуть іноді неприємні речі, погрожують, у коментарях багато хейтерського ставлення", – зазначила вона.

Прессекретарка президента додала, що таке ставлення спостерігається не лише щодо неї, а й до багатьох працівників Офісу президента.

Найагресивніша соціальна мережа – Twitter. Там є категорія людей, які належать до певної політичної партії. Коментарі дуже дивні, бо чомусь вони йдуть всупереч не лише з моїм ставленням до світу, моєю філософією чи позицією, але й здоровому глузду", – розповіла вона.

За словами Мендель, найчастіше їй дорікають за дописи англійською мовою. Прессекретарка зазначила, що, хоч вони і дублюються українською, але людей це не зупиняє.  

Вони цього не бачать і до того ж вирішили, що прессекретарка президента країни, яка прагне долучитися до ЄС, не може публікувати інформацію однією з найпоширеніших мов світу", – сказала вона.

Мендель додала, що спершу дуже переживала через "напади" у соцмережах, але з часом зрозуміла – негатив буде постійно і незалежно від текстів. Тому, прокоментувала вона, перестала реагувати на такі ситуації.

Читайте також: У Разумкова з’явилася прессекретарка