Суспільство
20 вересня 2019
Життя після виграшу: як домогосподарка з Умані витрачає виграний у «Лото-Забава» мільйон (відео)
Подружжя зізнається, що життя після виграшу суттєво змінилося, а їхні мрії стали реальністю.
news-image

Сім'я Здіоруків з Умані уже рік як виграла мільйон! Родині пощастило у 977-му тиражі "Лото-Забава" від 29 квітня 2018 року, пише «Є!» з посиланням на Еспресо.

Ірина згадує, що спочатку не могла повірити у свою удачу. Подружжя зізнається, що життя після виграшу суттєво змінилося, а їхні мрії стали реальністю. Найголовніше - придбали новенький трактор - незамінну машину в господарстві. А у травні мільйонери легкову машину змінили на більш зручний позашляховик. Крім того сімейство зробило ремонт у будинку під Уманню, куди і переїхали. А також привели у порядок присадибну ділянку.

Тепер життя до виграшу згадують, ніби сон: грати у лотерею родина розпочала більше 10 років тому. Щотижня купували два або три білета, але жодного разу не вигравали значних сум. Коли ж Ірина дізналася, що виграла мільйон - одразу розказала про це доньці та чоловікові.

Сім'я не вірила у виграш аж до запрошення Ірини у Київ.
Крім чеку на мільйон на новоспечених багатіїв у столиці чекала ексклюзивна подарункова програма «Два дні з життя мільйонера».

Професійна фотосесія, прогулянка на білосніжному лімузині, статусні ресторани, проживання у готелі, збудованому на кошти від лотерей, SPA-салон, участь у прямому ефірі «Лото-Забава», обід у ресторані з улюбленими ведучими - усе це подарував лотерейний оператор на згадку про виграш і для того, аби показати, яке воно – життя справжніх мільйонерів.

А родзинкою програми став незабутній майстер-клас із гольфу. Ольга Здіорук, донька мільйонера, зізнається: 

Мама взагалі в шоці, пищала як дитина!».

Переможниця упевнена: наступного разу приїде ще й за джекпотом у 3 мільйони гривень. Адже полишати улюблене лотерейне дозвілля не планує та продовжує грати далі. 

Читайте також:П'ять дітей в українській родині є одним із завдань політики Зеленського, - Карижський