Політика
20 вересня 2019
Рабінович: Україна перейшла під зовнішнє управління Сороса (відео)
На думку народного депутата України, про це свідчить проект нового Держбюджету.
news-image

Україна повністю перейшла під зовнішнє управління. На думку народного депутата України, співголови фракції «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ» Вадима Рабіновича, про це свідчить проект нового Держбюджету, пише «Є!».

 

Сьогодні відбувається зовсім інше: Україна повністю перейшла під управління Сороса! Так давайте перейменуємо країну Україну в країну «Соросянію»! Що відбувається? Навіть Гройсман не подав би такого Держбюджету! А що робить ця влада? Вона взяла за основу бюджет Гройсмана, посилила так, що не може звести кінці з кінцями ... Ми бачимо суцільне дилетантство і тупість!», - обурився він.

При цьому, новий парламент не приймає важливі для українців закони.

Єдине, що активно просуває нинішня влада - це прослушку і обшуки народних депутатів. Так, дійсно, це, напевно, дуже «важливо» для країни. Так, шановні добродії, візьміть і розженіть цю Верховну Раду - навіщо вона вам така потрібна ?! Все одно вона ні за що путнього не голосує, інструкції отримує на Банковій, подає бюджет брехні, знищення країни і її добивання - відбувається все те, що і при попередніх владах», - вважає політик.

На думку народного депутата, влада стала зменшувати оберти після того, як її представники побачили соціологію: за продаж землі виступає тільки 7% українців.

Побачили цифру і сказали, що українську землю іноземцям продавати не будуть - будуть тільки українцям. Так яким українцям ?! Де у них гроші, щоб купити землю ?! Вона піде в кишені людям, один з яких - Сорос, і це ж очевидно! Іноземці то тут при чому? Про них і мови ніколи не було!», - нагадав він.

Співголова «ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ - ЗА ЖИТТЯ» підкреслив, що не дозволить політикам продавати українську землю.

Я сьогодні, як і завжди, роблю свою роботу - роботу опозиції, яка полягає в тому, щоб відкривати людям очі. Я теж голосував за Зеленського, я теж вважаю, що в його команді є молоді, перспективні, розумні люди. Але хочу в черговий раз попередити: ми не дозволимо цим найперспективнішим політикам продавати землю України, знищувати країну тільки тому, що вони молоді і симпатичні. Так не буває! Друзі, треба знову приходити в себе і починати розуміти, що в країні у нас відбувається «щось зовсім не те», - резюмував Вадим Рабінович.

Читайте також:Ринок землі відкриють із 1 жовтня 2020 року - прем'єр Гончарук