Шоу-біз та культура
24 вересня 2019
Яна Соломко розлучилася з чоловіком
Про розірвання стосунків повідомив ексчоловік артистки.
news-image

Співачка Яна Соломко розлучилася з чоловіком. Про розірвання стосунків у соцмережі повідомив колишній чоловік знаменитості, бізнесмен Олег Солодухов, передає «Є!» із посиланням на ТСН.

На сторінці у Facebook він розмістив світлину Яни з американським виконавцем Джейсоном Деруло, яку до цього Соломко запостила у своєму Instagram.

Як я розумію, "друзі" перестали бути таємницею. Офіційно. Щоб уникнути подальших запитань і домислів, поспішаю повідомити - ми з Яною вже рік не живемо разом і офіційно в розлученні. Яні бажаю всього найкращого у всіх її починаннях. Але в цій шоу-бізнесової двіжушці я був зайвий. Щиро бажаю їй бути щасливою. Всім миру!" – написав Олег.

Цілком можливо, що таким чином ексчоловік виконавиці натякнув на її стосунки з американським артистом. У своєму пості у фотоблозі Яна назвала Джейсона другом і привітала його з днем народження. 

Нагадаємо, що Яна Соломко та Олег Солодухов побралися 2014 року. Розкішну церемонію пара влаштувала у Домінікані. У експодружжя є спільна донька Кіра.