Україна
22 лютого 2015
ГПУ може оголосити про підозру Юрію Бойко, - нардеп
news-image

Генеральна прокуратура України може оголосити про підозру нинішньому лідеру фракції "Опозиційний блок" Юрію Бойку. Про це у своєму Facebook повідомив народний депутат України Остап Семерак, передає Є! Єдність.інфо

"За моєю інформацією, наступним, кому Генпрокуратура висуне підозра, стане Юрій Бойко. Вже на наступному тижні чоловік, який причетний до закупівлі "вишок", названих його ім'ям, може змінити тепле ліжко на тюремні нари. Я розумію, що потрібна згода парламенту для позбавлення цього пана депутатського імунітету, і повірте, буде зроблено все можливе, щоб голосів для цього в Раді не вистачило. Так само ретельно і наполегливо зараз ведеться робота в прокуратурі, щоб справа не набула розголосу і знову застрягла в ящиках Клерків на Різницькій", - написав він.



Нагадаємо, раніше Печерський районний суд Києва обрав колишньому народному депутату від Партії регіонів Михайлу Чечетову запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення застави в сумі 4 тис. 105 мінімальних зарплат.

ГПУ оголосила підозра Чечетову у справі про "законах 16 січня".

Читайте також: "Хто наступний? Не скажу. Побачите і скоро" - Шокін обіцяє нові скандальні затримання