Економіка та бізнес
26 вересня 2019
Конкуренти Roshen випустили торт Мальдіви
Кондитерська фабрика Київський БКК, з якою вже кілька років судиться Roshen, потролила Порошенка.
news-image

Компанія Київський Булочно-кондитерський комбінат (БКК), з якою судився Roshen з питань інтелектуальної власності, презентувала новинку - торт Мальдіви. Про це йдеться на каналі політексперта Дениса Гороховського в Telegram, передає «Є!»

Назва нового десерту нагадує тонкий тролінг на адресу власника корпорації-конкурента, яка належить Петру Порошенку", - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що сім'я екс-президента України в січні 2018 року їздила відпочивати на Мальдіви за півмільйона доларів, що стало причиною скандалу. У серпні 2019 року на Порошенка завели справу через відпочинок на Мальдівах.

Нагадаємо, що суди з питань інтелектуальної власності між кондитерами тривають з початку 2017 року, пише Кореспондент. Тривалий розгляд між виробниками стосувався права на випуск Київського торта. У серпні 2018 року в справі щодо Київського торту сторони уклали мирову.

 
Пізніше червона стрічка стала предметом спору між Roshen і Київським БКК, який також використовував червону стрічку під час оформлення тортів. У липні Господарський суд Києва постановив, що тільки торти Roshen можна перев'язувати червоною стрічкою.
 
Читайте також: Рішення суду: тільки торти Roshen можна перев'язувати червоною стрічкою