Політика
27 вересня 2019
Віктор Медведчук заявив, що вимоги МВФ - це знущання над українцями
За словами Медведчука, бізнес розвиватиметься і інвестиції прийдуть в країну тільки тоді, коли припиняться ці знущальні дії з боку МВФ, спрямовані проти українського народу, а в Україні настане мир.
news-image

Голова Політради партії «Опозиційна платформа - За життя» Віктор Медведчук заявив, що вимоги Міжнародного валютного фонду узаконити продаж землі в Україні і підвищити тарифи на комунальні послуги - це знущання над українськими громадянами.

Про це народний депутат IX скликання сказав в ефірі соціально-політичного ток-шоу «Голос народу» на телеканалі «112 Україна», пише «Є!» з посиланням на сайт політичної партії.

Якби МВФ давав тільки гроші або торгувався (дати 1 млрд, як зараз, нова програма повинна бути розрахована на $ 5 млрд), але справа в тому, що він же ставить умови. Адже це одна з умов - продаж землі сільськогосподарського призначення - від МВФ і міжнародних організацій. На сьогодні вони намагаються зробити все, щоб тарифи на житлово-комунальні послуги, які виросли з 2013 року по теперішній час на 800-1200% на опалення, на газ - на 880%, щоб вони залишилися в тих же обсягах і в тих же цифрових межах», - зазначив Віктор Медведчук.

За його словами, бізнес розвиватиметься і інвестиції прийдуть в країну тільки тоді, коли припиняться ці знущальні дії з боку МВФ, спрямовані проти українського народу, а в Україні настане мир.

Раніше голова Політради партії «Опозиційна платформа - За життя» Віктор Медведчук заявляв, що для того, щоб створити в Україні потрібний інвестиційний клімат, необхідно припинити бойові дії на Донбасі.