Світ
2 жовтня 2019
У США від вейпів померло вже 16 осіб
Американські центри з контролю і профілактики захворювань оголосили минулого тижня, що їм відомо про 805 підтверджених і ймовірних випадках ураження легень, пов'язаних з вживанням електронних сигарет.
news-image

У США зросла до 16 осіб кількість померлих від хвороби, викликаної вейпінгом. Останні дві смерті зафіксовані в штатах Вірджинія і Нью-Джерсі. Про це повідомляє «Є!» з посиланням на УНІАН.

"Мені дуже прикро повідомляти про першу смерть жителя Вірджинії, пов'язану з цим спалахом", - заявив у вівторок комісар з питань охорони здоров'я в штаті Вірджинія, доктор М. Норман Олівер.

Чотирнадцять інших смертей були зафіксовані по всій країні: по дві в Каліфорнії, Канзасі, Орегоні, і по одній в Іллінойсі, Індіані, Міннесоті, Міссурі, Флориді, Джорджії, Міссісіпі і Небрасці.

Американські центри з контролю і профілактики захворювань оголосили минулого тижня, що їм відомо про 805 підтверджених і ймовірних випадках ураження легень, пов'язаних з вживанням електронних сигарет в 46 штатах і Віргінських островах США.

Читайте також:Легені 19-річного хлопця забилися маслом для вейпа