Політика
2 жовтня 2019
Рабінович: Україна без миру неможлива - і нова влада це знає (відео)
Вадим Рабінович зізнався, що він, як і більшість українців, не розуміє, що насправді відбувається і чим у своїх рішеннях керуються представники влади.
news-image

Нова влада України змінює свою позицію з ключових питань кожні дві години, і що нею керує, її представники, схоже, самі не знають. Таку думку висловив народний депутат України, співголова фракції «Опозиційна платформа - За життя» Вадим Рабінович в кулуарах Верховної Ради в середу, 2 жовтня, пише «Є!» з посиланням на сайт партії.

Увечері на кшталт уже був мир - «формулу Штайнмайера» підписали. Потім відбувся брифінг президента, за результатами якого можна було зробити висновок, що його начебто вже і немає. А сьогодні взагалі не зрозумієш - є цей мир чи ні. Тобто, ми з вами залежимо від групи людей, які не зрозуміло в залежності від чого змінюють свою думку кожні дві години - тут є, тут немає», - заявив політик.

При цьому він підкреслив: 

Мир - це не іграшка, мир - це самоціль! Якщо не буде миру - не буде взагалі нічого, і вони це знають».

Вадим Рабінович зізнався, що він, як і більшість українців, не розуміє, що насправді відбувається і чим у своїх рішеннях керуються представники влади.

Я, як і ви, не знаю, що навіть сказати з цього приводу - вчора мир був, сьогодні його вже немає. Гарна «формула Штайнмайера» або погана - це друге питання. Скажіть, що ви збираєтеся робити?...»- звернувся з питанням до влади народний депутат.
Коротше, ми все про * рали за 5 хвилин - ось такий ось підсумок всього, що відбувається», - констатував Вадим Рабінович.

Читайте також:Депутати Броварів прирівняли підписання «Формули Штайнмаєра» до державної зради (документ)