Події
3 жовтня 2019
У Рівному оголосили в розшук маніяка-педофіла, який напав на дівчину (фото)
У Рівному чоловік, раніше засуджений за згвалтування і вбивство, знову напав на дівчину.
news-image

У соціальних мережах з'явилося повідомлення про те, що в середу, 2 жовтня, в Рівному чоловік, раніше засуджений за згвалтування і вбивство, знову напав на дівчину.

Про це повідомляється на Facebook сторінці "PitBull Рівне", пише «Є!» з посиланням на Апостроф.

Як зазначається, нападника звуть Роман. 2 жовтня 2009 року він згвалтував і вбив свою сусідку - 12-річну дівчинку, за що отримав 13 років в'язниці. Однак йому вдалося вийти на три роки раніше через час, який він провів у СІЗО, і який, за так званим "законом Савченко", зараховується до загального терміну відбування покарання як "день за два".

І от, вчора - 02.10.2019 року (так-так, рівно за 10 років від попереднього вбивства!) Рома напав на свою сусідку. Теж в районі Ювілейного, якби хто питав. Дівчину затягнув в чагарники за зупинкою громадського транспорту, де спробував задушити і згвалтувати. Завдяки небайдужим перехожим, котрі повідомили про крики про допомогу і швидкій реакції копів лиха вдалось уникнути. Дівчина жива, познущатись з неї покидьок не встиг, хоч і казав, що по завершенню нелюдської розправи він піде гуляти собі, а дівчина вже не піде нікуди. Рому сполохали проблискові маячки патрульного авто, а тих секунд, які знадобилися переляканій до смерті дівчині, вистачило маньяку щоб втекти", - йдеться в повідомленні.

Також до посту прикріплені фотографії чоловіка, який нібито є нападником.

Читайте також:Заплутався в канаті: під Одесою сталася трагедія з 10-річним хлопчиком