Події
3 жовтня 2019
Формула Штайнмаєра: Зеленський записав термінове звернення
Президент України Володимир Зеленський звернувся до громадян щодо так званої формули формули Штайнмаєра
news-image

Президент України Володимир Зеленський записав звернення щодо так званої формули Штайнмаєра та хвилювань у суспільстві, які вона викликала, пише «Є!»  з посиланням на fakty.com.ua.

Можливо, я когось зараз сильно засмучу, але зрада скасовується. Пояснюю, чому та дуже прошу вас мене почути. Почнемо з найголовнішого. Чи хочемо ми завершення війни та повернення усіх українських територій? Так! На сьогодні існує єдиний майданчик, де ці питання можуть обговорюватися на найвищому рівні – це зустріч у нормандському форматі. Чи могла вона відбутися найближчим часом? Ні. Чому? Бо на шляху до цього була одна перепона, найбільша страшилка останніх тижнів – формула Штайнмаєра, – розпочав Зеленський.

Президент зазначив, що поважає конституційне право громадян на протест, але закликає не піддаватися на провокації.

Я чую вас, і повірте: я ніколи не здам України. У той же час, я дуже прошу всіх виважено і спокійно підійти до ситуації та не піддаватися на маніпуляції та провокації деяких осіб. Вони дуже хочуть використовувати вас, повернути собі можливість пограбування, стати жертвами політичного переслідування та уникнути кримінальної відповідальності. Цього не буде. Все буде Україна, – заявив Зеленський.

Читайте також:Зеленський має два сценарії для виборів на Донбасі