Події
8 жовтня 2019
На Буковині 20-річний молодик вбив матір та малолітню сестру
Тіла жертв вбивця сховав у колодязі.
news-image

У місті Кіцмань Чернівецької області 20-річний молодик вбив матір та малолітню сестру. Щоб уникнути відповідальності за скоєння  злочину, зловмисник виїхав за межі регіону, передає «Є!» із посиланням на поліцію Чернівецької області.

Поліцейські виявили тіла потерпілих з численними ножовими пораненнями у колодязі на подвір’ї їхнього господарства.

Поліція шукала вбивцю з 3 жовтня. На його пошуки було орієнтовано весь особовий склад поліції Чернівецької області та громадськість. Стало відомо, що зловмисник покинув територію Буковини та перебуває у місті Київ. Його було виявлено в ніч на 5-те жовтня на столичному залізничному вокзалі.

Розшукуваний зізнався у скоєнні подвійного вбивства. Під час особистого обшуку поліцейські вилучили у нього ніж. 

Під час проведення слідчого експерименту підозрюваний вказав обставини злочину та мотив. Хлопець пояснив поліцейським, що упродовж тривалого періоду часу у нього з матір’ю були непорозуміння, що переросли у конфлікт. Задля його припинення він вирішив убити матір і заздалегідь готувався до злочину. Підозрюваний також розповів, що позбавив життя сестру, яка була свідком убивства. Щоб приховати сліди злочину, хлопець сховав тіла у криниці та прибрав інші речові докази", - йдеться в повідомленні поліції.

Суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому повідомлено про підозру за статтею "Умисне вбивство".

Триває досудове розслідування. 

Читайте також: На Донеччині іноземець вбив 14-річну дівчину