Спорт
11 жовтня 2019
Усик та його перший суперник Чазз Візерспун провели традиційну дуель поглядів перед боєм
Усик і Візерспун провели дуель поглядів
news-image

Поєдинок Усик — Візерспун відбудеться 12 жовтня на Wintrust Arena в Чикаго (США), пише «Є!»  з посиланням на Укрінформ.             

38-річний американський боксер Чазз Візерспун, який має 38 перемог (29 - нокаутом) і 3 поразки, вважає, що на його боці більша вага, а також те, що йому нема, чого втрачати.

Перемога в поєдинку з Усиком виразно змінить моє життя. Мені нічого втрачати. А той, кому нема чого втрачати, дуже небезпечний. Ніхто не дає мені шансів на перемогу. Але я вірю в себе, один удар може змінити все. На мене немає тиску, я робитиму те, що я роблю. Я можу добре пробивати. Я не кажу, що я Майк Тайсон, але у мене є удар... Я важу більше ніж він, так що для Усика це буде в новинку”, - цитує Візерспуна Sport.ua

Нагадаємо, ексабсолютний чемпіон світу український боксер Олександр Усик у листопаді 2019 року переміг нокаутом Тоні Беллью і захистив всі свої титули у важкій вазі, але залишився без чемпіонських поясів через перехід до суперважкої ваги.

Попередньо дебют Усика в новій для нього ваговій категорії мав відбутися проти Тайрона Спонга, однак за 5 днів до поєдинку Добровільна антидопінгова асоціація (VADA) виявила заборонені препарати в допінг-тесті голландського боксера.

Читайте також:В Україні хочуть ввести новий податок, який буде стягуватися при проведенні валютно-обмінних операцій