Політика
14 жовтня 2019
«Опозиційна Платформа - За Життя» вимагає негайної відставки прем'єра з фашистськими поглядами
«Опозиційна Платформа- За Життя» вважає, що такий прем'єр, як Гончарук, країні не потрібен
news-image

Виступ прем'єр-міністра України Олексія Гончарука на концерті нацистської групи «Сокира Перуна», яка відкрито демонструє фашистську символіку, – це або боягузтво напередодні праворадикальних антиурядових акцій, або демонстрація прихильності прем'єра Гончарука нацистським ідеям, пише «Є!»  з посиланням на Опозиційна платформа – За життя.

Нинішня влада Зеленського – Гончарука вже заявила, що має намір душити малий і середній бізнес новими податками, продовжувати політику тарифного геноциду, розпродати українську землю, стратегічні підприємства і обслуговувати інтереси МВФ.

Зеленський і Гончарук не здатні принести мир в Україні і своїми виступами перед фашистами, заграванням з радикалами й екстремістами роздають індульгенції на вчинення нових злочинів, таких як «справа Стерненка».

Відверто пронацистські погляди і дії прем'єра Гончарука – сигнал про гарантії недоторканності для злочинців і нацистів-радикалів й одночасно сигнал для всіх міжнародних партнерів України, включно з МВФ, США, ЄС і фондом Сороса, про справжній зміст нинішньої української Зе-влади.

За неповагу до українського народу, який переміг фашизм у Великій Вітчизняній війні, за саботаж мирного процесу на Донбасі, демонстрацію підтримки фашистських націонал-радикальних організацій «Опозиційна платформа – За життя» вимагає негайної відставки прем'єра з фашистськими поглядами. Гончарука – у відставку!