Україна
15 жовтня 2019
Розкрита своєрідна бізнес-схема - головне змусити колишнього кривдника заплатити гривнею
Від Порошенка хочуть відступні - 2,5 млрд доларів, - політолог
news-image

Всі ті справи, які проти п'ятого президента України Петра Порошенка відкриті в ДБР, звичайно ж, узгоджені з владою або, правильніше сказати, з людьми, які близькі до влади. Йдеться про Ігоря Коломойського і Андрія Портнова, які займаються шантажем Петра Порошенка, пропонуючи тому розрахуватися за «ПриватБанк» і «Укрнафту», і інші речі. Про це в ефірі одного з каналів розповів політолог Олександр Кочетков, пише «Є!»  з посиланням на Патріоти України.

Політолог підкреслив, ціна питання - приблизно 2,5 мільярда доларів. Це мінімум. Екс-заступник голови адміністрації президента часів Януковича Портнов допомагає олігарху Коломойському, як своєму бізнес-партнеру. Своєрідна бізнес-схема - змусити колишнього кривдника заплатити гривнею.

Олександр Кочетков зазначив, що крім бізнес-інтересу є ще й чисто особистий інтерес. У Портнова, як і у Коломойського образа на Порошенка, вони люто ненавидять колишнього президента. Зокрема, великий зуб на Порошенка у Портнова, тому що саме Порошенко поставив хрест на запаморочливій кар'єрі Портнова в 2013 році, він підтримав Революцію Гідності, яка привела до масової втечі соратників Януковича.

Читайте також:Абсолютна більшість українців проти відкриття ринку землі - опитування