Політика
18 жовтня 2019
ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ виступила проти злочинної атаки на українську землю
Фракція вимагає від влади зупинити продаж землі в Україні.
news-image

Фракція «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ» вимагає від влади зупинити продаж землі в Україні. Про це повідомляється в заяві депутатів, пише «Є!» з посиланням на сайт політичної партії.

Сьогодні вранці, без попереднього сповіщення народних депутатів, погоджень і анонсів, влада напала на українську землю. Протягом 10 хвилин відбулося таємне засідання аграрного комітету. Ця шахрайська змова була реалізована з єдиною метою - провести через комітет законопроект №2178-10, який запускає продаж землі в Україні, і в терміновому порядку «протягнути» це рішення через сесійний зал», - впевнені опозиціонери.

Представники фракції вважають, що таким чином влада показала, що ігнорує і закони, і громадян.

Влада вирішила наплювати не тільки на законні процедури, але і на думку переважної більшості громадян.Не маючи підтримки суспільства, режим почав рейдерську атаку з метою позбавити українських громадян їх законних прав на землю. Вони розраховують провернути бліцкриг в стилі гітлерівського «Барбаросса», щоб поставити людей перед фактом», - підкреслили в партії.

ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ вимагає від влади зупинити зрадницьку атаку на Конституцію України і права українських громадян.

Відмовтеся від злочинних схем і не тягніть антинародні рішення в сесійний зал! Ми закликаємо народних депутатів України не виконувати злочинних наказів і не брати участь в шахрайстві, штовхаючи країну до соціального вибуху. ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ зробить все, щоб захистити українську землю і відстояти інтереси народу України. Ми будемо домагатися негайного прийняття Закону «Про всеукраїнський референдум» і організації народного голосування з питання продажу землі», - йдеться в заяві.

Причому зупинятися на цьому опозиційна фракція не збирається, обіцяючи за всяку ціну не допустити розпродажу української землі.

Ми доб'ємося судового скасування земельної афери влади. Не вдасться вкрасти в українського народу землю і передати її вашим іноземним замовникам. Крадіжка землі не пройде!», - резюмували в ОПОЗИЦІЙНІЙ ПЛАТФОРМІ - ЗА ЖИТТЯ.

Читайте також:Комітет Ради «втиху» підтримав альтернативний урядовому законопроект про ринок землі