Суспільство
18 жовтня 2019
Податок на обмін валют та Закон про охорону географічних зазначень: ми запитали у громадян їхню думку (відео)
Читайте та слухайте, що думають українці про актуальні питання.
news-image

Що думають українці про податок на обмін валют та Закон про охорону географічних зазначень? Кореспондент «Є!» Олег Черешня спілкувався з перехожими.

Це не правильно стягувати з людей податок при обміні валют. Інша справа - з підприємствами. Там можна застосувати таке оподаткування", - розмірковує молодий чоловік.
Я підтримую ідею спрямування 1% від обміну валют на розвиток спорту", - позитивно сприймає перехожий новину.
Уже ж було, що оподатковували операції з обміну валют, я тоді принципово не купував валюту. Незрозуміло, на фінансування якого спорту, чиїх клубів будуть виділятися кошти?, - обурюється громадянин.

Президент підписав закон Про охорону географічних зазначень, зокрема, до 2026 року ми повинні відмовитися від назви "коньяк". Що думають українці з цього приводу?

Слова "коньяк", "шампанське" до нас прийшли з Європи. Це наполягають представники ЄС, щоб наші виробники не створювали їм конкуренцію", - говорить перехожий.
Цей законопроект був запропонований дуже давно, ще за минулої влади, кимось з проукраїнських діячів. І я таке рішення повністю підтримую", - переконаний чоловік.

Більше думок українців - дивіться у відео.

Також команда «Є!» підготувала для вас сюрприз. Найуважніші знайдуть грошову винагороду. Подробиці - у нашому телеграм-каналі.

 

Читайте також:«Мінські угоди» і «Формула Штайнмаєра» - це шанс примирити дві частини країни не через сто років, а зараз, - Олександр Савченко