Фільми тижня: найактуальніші новинки для перегляду на вихідні
Читайте про найактуальніші новинки фільмів цього тижня
news-image

Що подивитись в неділю? «Є!» розповість вам, які цікаві новинки будуть актуальні для перегляду цього тижня або просто сьогодні ввечері.

1. «У всі тяжкі»

Джессі Пинкман після звільнення з полону неонацистів відправляється до своїх друзів Борсука (Метт Джонс) і Тощему Піту (Чарльз Бейкер). При цьому Пинкмана розшукує поліція штату. В кінці трейлера Джессі, судячи з усього, здається - або зв'язується з людиною, який хоча б в теорії може йому допомогти. На запитання співрозмовника: «Ти готовий?» - Джессі відповідає згодою.

Довідка. Американська телевізійна драма «У всі тяжкі» (Breaking Bad) виходила на американському кабельному каналі AMC з 2008 по 2013 роки. Сюжет шоу був присвячений долі наркоторговців Уолтера Уайта (Брайан Кренстон) і Джессі Пінкмана (Аарон Пол).

2. «Три секунди»

 Піт Козлов – люблячий батько та чоловік. Але він постійно знаходиться там, де небезпека – минуле дає про себе знати (раніше він сидів). Зараз доля змусила його стати інформатором для ФБР. Піт повинен стати частиною дуже небезпечного злочинного угруповання, щоб зібрати інформацію для знищення нью-йоркського кримінального боса Генерала. У ході завдання виявилося, що разом із Козловим за Генералом стежив місцевий поліцейський, якого вбили. Єдиний шанс Козлову не потрапити у війну між поліцейськими, ФБР і бандою Генерала та нарешті здобути свободу – знову піти в тюрму. Піт буде битися за свою свободу як ніколи, адже там, за парканом, його чекають дружина та дочка.

3. «Переломний момент»

У цій документальній стрічці нас чекає 88 хвилин «швидкої статистики», витончених наукових фактів і історій спортсменів. Вся ця інформація направлена ​​на те, щоб розвінчати стереотип «справжні чоловіки їдять м'ясо». Погоджуватися з творцями фільму «Переломний момент» чи ні - кожен глядач має право вирішувати самостійно, але з їх позицією потрібно ознайомитися хоча б для загального розвитку. Отже, починається розповідь з історії колишнього бійця ММА Джеймса Уїлкса, який отримав серйозну травму і назавжди покинув професійний спорт. Зараз він працює інструктором в одному з елітних американських військових підрозділів, але його історія буде присвячена тим декількох місяців після травми, коли він шукав спосіб відновитися якомога швидше. Джеймс випадково натрапив на археологічне дослідження, визначили, що не менше половини давньоримських гладіаторів були вегетаріанцями. При цьому, як зазначає Вілкс, в дослідженні говорилося, що кістки таких бійців були навіть міцніше тих гладіаторів, які вживали в їжу м'ясо. Це переконало чоловіка змінити свій раціон, назавжди відмовившись від м'ясних продуктів. У фільмі нам також представлять олімпійського спринтера Моргана Мітчелла, штангіста Патрика Бабумяна і інших спортсменів, які стверджують, що вони стали лише сильніше і витривалішими, переключившись на рослинну дієту.

4. «Загублені в льодах»

Дія ісландського гостросюжетного фільму «Загублені в льодах» розгортається в суворою арктичній пустелі. Дивом виживший в авіакатастрофі пілот обладнав з уламків літака тимчасовий притулок і чекає допомоги з материка. Він знає, що звістка про його зникнення вже підняла на ноги рятувальні загони, і вони скоро будуть тут. Хакслі Овергарду треба протриматися пару днів, тому він не падає духом і намагається якось вижити і прожити в екстремальних умовах.

І дійсно, незабаром чоловік чує шум вертольота, але з ним щось відбувається не так, і він стрімко впав поблизу. Хакслі в жаху кидається до нього в надії відшукати живих людей і знаходить вцілілу жінку. Однак бідолаха сильно покалічена і потребує термінової медичної допомоги. Тепер хлопець у відповіді за її життя і повинен будь-що-будь дістатися до найближчого населеного пункту. А це не так просто...

5. «Мистецтво обману»

Айван відмінно розбирається в мистецтві. Його знань експерта вистачає настільки, що операції з розкрадання мільйонних експонатів йому вдається провертати без зайвої метушні. Зустрівши таємничу незнайомку Еліз, люблячу перевтілення і розкіш, він втягує її в афери. Великі гроші, адреналін, нові ролі, пристрасть - пара знайшла один одного. Але рано чи пізно в цю гармонію обов'язково втрутяться і невідомо, що після цього вторгнення залишиться.

Директор кримінальній комедії Мистецтво обману Метт Аселтон працював разом зі сценаристом Адамом Нагата над фільмом Гігантік. Для автора матеріалу це всього лише другий проект в повнометражному кіно. Це 12-я картина в кар'єрі супермоделі Емілі Емілі Ратажковскі. Для продюсера Мохамеда АльРафі це всього лише друга стрічка. Дебютною роботою стала комедійна драма Пампушка з Д.Еністон.

У Майкла Костігана перший проект відразу вистрілив - свого часу його призначили виконавчим продюсером Горбатої гори. Актриса Фернанда Андраде разом знімалася з Арісом Альварадо в серіалі Морська поліція: Спецвідділ, а з Тімом Бейдер - в багатосерійному фільмі Напарниці. Бюджет кінематографічних творів становить понад 3 мільйони доларів, чимала частка якого пішла на гонорари зоряного тандему Емілі Ратажковскі і Тео Джеймса.

Читайте також: Фільми тижня: найактуальніші новинки для перегляду на вихідні