Суспільство
22 жовтня 2019
На Полтавщині депутат покінчив життя самогубством
Чоловік застрелився із рушниці.
news-image

На Полтавщині покінчив життя самогубством депутат райради. Трагедія сталая в райцентрі Шишаки, повідомляє kolo.news, передає «Є!»

Зазначається, що загиблий – 55-річний депутат районної ради Володимир Петренко, представляв ВО «Батьківщина», раніше був головою районної партійної організації, потім депутатом.

Про трагедію поліції повідомила дружина депутата райради.

Факт самогубства підтвердили в обласній поліції. Попередньо відомо, що депутат застрелився із рушниці, яка була в нього удома.

Поліція вирішує питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 115 ККУ (умисне вбивство). Перевірятимуть всі версії щодо загибелі людини.

Джерела повідомляють, що Петренко раніше був у відділку поліції. Його нерідко бачили нетверезим останнім часом, на нього скаржилась дружина щодо сімейного насилля.

В той день, коли сталася трагедія, нібито сталась чергова сварка удома. Чоловік вихопив рушницю, вискочив із нею і застрелився.

Всі обставини з’ясовують правоохоронці.

В обласній поліції повідомили, що було кілька епізодів щодо домашнього насилля, вчиненого депутатом.

Одна справа досі на розгляді, інша дійшла до суду, але її закрили за не значимістю», – сказала речниця обласної поліції Поліна Ларіна.
Читайте також: У Запоріжжі жінка накинулась із ножем на трьох своїх дітей