Суспільство
22 жовтня 2019
«Готовність 95%»: В «Укрбуд» відзвітували про швидке завершення будівництва ЖК «Харківський» (відео)
У столичному житловому комплексі «Харківський» від корпорації «Укрбуд» добігають кінця фасадні роботи, їх готовність складає 95%
news-image

Про це повідомляє прес-служба компанії, пише «Є!».      

Зараз будівельники утеплюють фасад і займаються його фарбуванням, цей процес завершено вже на 95%. Також закінчується обробка внутрішніх приміщень будинку - місця загального користування готові на 95%.

Добігає кінця і будівництво власного торгово-офісного центру ЖК, розташованого у дворі комплексу. Триповерхова будівля готова на 90%.

Також в ЖК «Харківський» триває благоустрій прибудинкової території. У внутрішньому дворі йде укладання тротуарної плитки, будівельники готуються до монтажу спортивних і дитячих майданчиків. Частина прибудинкової території вже озеленена - ці роботи виконані приблизно на 20%.

Раніше будівельники повністю закінчили роботи в підземному паркінгу житлового комплексу та монтаж всіх зовнішніх і внутрішніх комунікацій.

Нагадаємо, «Харківський» - це житловий комплекс від «Укрбуд» комфорт-класу. Він являє собою шестисекційний будинок з комплексним благоустроєм і власною розвиненою інфраструктурою. ЖК розташований в пішій доступності від станції метро «Бориспільська» та парку Партизанської Слави. Дві секції житлового комплексу «Харківський» були введені в експлуатацію восени минулого року. У них розмістилися 136 квартир.

Відзначимо, «Укрбуд» інформує своїх інвесторів про хід будівництва на різних об'єктах за допомогою фото та відеозвітів. Так, нещодавно в компанії відзвітували про роботи в житловому комплексі GENESIS в Солом'янському районі столиці.

Також корпорацією був представлений відеозвіт з будмайданчика ЖК LA MANCHE в Подільському районі.