Події
25 жовтня 2019
У поліції підтвердили зв'язок перестрілки в Харкові з вибухом на вокзалі
В ході обшуку у загиблого правоохоронці виявили 4 гранати Ф-1.
news-image

Поліція підтвердила інформацію, що чоловік, який підірвав себе гранатою на харківському залізничному вокзалі - один з учасників перестрілки, яка сталася раніше на одній з центральних вулиць міста. Про це повідомив кореспондент в ефірі телеканалу 112 Україна, пише «Є!».

За словами журналіста, під час проведення спецоперації один з стрільців, тікаючи від поліції, підірвав себе гранатою біля залізничного вокзалу. В ході обшуку у загиблого правоохоронці виявили 4 гранати Ф-1.

"Патрульні стріляли в нього, вони наздоганяли його, хотіли його зупинити, щоб зловити після того, як сталася стрілянина біля супермаркету. Про загиблого відомо, що він з Донецької області", - зазначив журналіст.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харкові біля супермаркету "Восторг" на вулиці Клочківській сталася стрілянина. В результаті інциденту одна людина загинула, ще одна - постраждала, в місті ввели план "Сирена".

За попередніми даними, під час зустрічі кримінальних авторитетів між чоловіками стався конфлікт, вони вийшли на парковку біля супермаркету і влаштували стрілянину.

Також агенство "Інтерфакс" з посиланням на інформацію із соціальних мереж повідомило, що один з потерпілих у перестрілці - колишній "оплотовець" Георгій Ісаков.

Пізніше в Telegram-каналі Треш-Харків повідомили, що один з учасників перестрілки підірвав себе гранатою на залізничному вокзалі Харкова. Відзначалося, що на асфальті лежить відірвана голова.