Київ
30 жовтня 2019
«Укрбуд» показав завершення чорнових штукатурних робіт в другій секції ЖК FREEDOM (фото)
Роботи виконані вже на 95%.
news-image

У місцях загального користування другої секції житлового комплексу FREEDOM, який будується корпорацією «Укрбуд» в Дніпровському районі Києва, закінчується нанесення машинної штукатурки. Ці роботи виконані вже на 95%. Про це повідомляє прес-служба корпорації, пише «Є!».

Паралельно будівельники продовжують наносити фактурну штукатурку - процес йде на рівні 8-го поверху. Також в секції приблизно на 90% виконані плиткові роботи і змонтовані радіатори марки Vogel & Nooт. Крім того, в холах розпочато встановлення коробів для раніше змонтованих внутрішніх комунікацій.

А зовні будинку тривають фасадні роботи. Фасад другої секції утеплений мінеральною ватою на 80%, нанесення декоративної штукатурки виконано приблизно на 35%. «Укрбуд» також повідомляє, що в першій секції на 50% завершено утеплення фасаду мінеральною ватою. Всередині секції також на 60% виконана обробка місць загального користування.

Раніше в двосекційному житловому комплексі були повністю закінчені монолітно-каркасні роботи, цегляна кладка, стяжка підлоги, внутрішньоквартирні штукатурні роботи, а також монтаж внутрішніх комунікацій - електропостачання, водопровідних і каналізаційних мереж.

Нагадаємо, FREEDOM - це житловий комплекс від «Укрбуд» комфорт-класу, розташований на перетині проспектів Броварський і Визволителів в Києві. Будинок знаходиться поруч з парком «Перемога» в декількох хвилинах ходьби від станції метро «Дарниця». Будівля складається з двох секцій з підземним паркінгом та загальної терасою для мешканців на даху. Приміщення цокольного і першого поверхів будинку призначені для розміщення об'єктів соціально-побутової інфраструктури - магазинів, кафе і т. Д. На облаштованій прибудинкової території також розмістяться зона відпочинку, дитячий та спортивний майданчики.

Нагадаємо, раніше «Укрбуд» завершив оздоблювальні роботи в двох секціях ЖК «Пектораль». Відповідний фотозвіт компанія опублікувала на своєму інтернет-сайті.

Читайте також:В Києві масштабні протести проти продажу землі (Онлайн трансляція)