Світ
1 листопада 2019
Продавці повітря: британець з друзями налагодили бізнес з продажу кисню (відео)
Ціна кожного ковтка кисню – 100 доларів.
news-image

Кмітливий мешканець Великобританії Дорсет Лео Де Вотс з друзями налагодив продаж чистого кисню, тому що свіже повітря в світі вже не норма, а товар, який продається. Про це пише «Є!» з посиланням на УНІАН.

За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я, 9 з 10 людей на планеті дихають отрутою. 

«Сьогодні вітер дме з моря. Морський бриз буде нотою серця. Повітря на шляху сюди пройшло крізь ліси – а це сильний фільтр. Я лежав собі на дивані, по телеку як раз показували, що людям у світі не вистачає свіжого повітря. Я подумав, як мені пощастило народитися тут! А потім дійшло: цим можна ділитися», – розповів бізнесмен.

За його словами, на цій ідеї він вже заробив 35 тисяч доларів і планує стати мільйонером. Зазначається, що разом з друзями британець заснував «повітряну ферму» – еко-житло. Тепер «розкручують» свій товар у мережі.

Він зізнається, що обладнання для вимірювання чистоти повітря не використовує – використовує погоду. Якщо на вулиці гарна погода, то можна йти «збирати» повітря в баночки.

Ціна кожного ковтка – 100 доларів. Клієнти британця – переважно заможні люди з Пекіна, Китаю, Індії, Таїланду – найбрудніших країн світу.

Читайте також:В Європі це викидають на смітник: журналісти з’ясували, з чого роблять ковбаси та сосиски (відео)