Київ
6 листопада 2019
У Києві провели обшук у Veterano Pizza
Власники бізнесу - ветерани АТО.
news-image

Правоохоронці за постановою Печерського районного суду повели обшук у піцерії Veterano Pizza на Софіївській, 8 у Києві, повідомляє «Є!» з посиланням на prm.ua.

Про це засновник Veterano Group Леонід Остальцев повідомив в відеозверненні на своїй сторінці у Facebook.

Прикро про це говорити, але краще я розповім, ніж хто пересмикне. Записую це відео виключно для того, щоб не було маніпуляцій в інформпросторі. Сьогодні в піцерії на Софіївській, 8 був обшук. Постанову на цей обшук дав самий чесний і справедливий суд світу - Печерський", - повідомив Остальцев.

При цьому він уточнив, що двері виламали не в піцерії, а вдома у його помічника.

За словами Остальцева, його помічник Дмитро Терещенко подзвонив о 8 ранку і повідомив, що в квартирі, де він прописаний і де проживає його мама, виламують двері. Виявилося, що згідно з постановою Печерського суду "ніяких звинувачень немає, але є підозра, що Діма може бути причетним до замаху на вбивство в Івано-Франківській області у справі Влада Грищенка".

 

Пізніше з'ясувалося, що згідно з постановою суду дозволено проводити обшуки у всіх приміщеннях на вул. Софійській, 8. При цьому стало відомо про серію обшуків в різних місцях. Леонід Остальцев заявив, що вважає постанову суду і дії поліції незаконними. У холдинг Veterano Group входять піцерія Veterano Pizza, ресторан Veterano Resto, мережа кав'ярень Veterano Coffee, випічка Veterano Brownie, охоронна фірма Veterano Guard, таксі Veterano Cab. Власники всіх цих бізнесів - ветерани АТО.

 

Читайте також:Правоохоронці проводять обшуки в «Укргазвидобуванні»