Суспільство
12 листопада 2019
У Національному музеї історії України розпочалась перевірка: стали відомі причини
Генерального директора НМІУ Тетяну Сосновську відсторонено від виконання обов’язків.
news-image

У Національному музеї історії України розпочато перевірку, генерального директора НМІУ Тетяну Сосновську відсторонено від виконання обов’язків, пише «Є!» з посиланням на unn.com.

Про це зазначено на сторінці музею у Facebook, передає УНН.

У зв’язку з наказом Міністерства культури України № 852, підписаного Державним секретарем, головою комісії з проведення ліквідації Міністерства культури України Ростиславом Карандєєвим, у Національному музеї історії України розпочато перевірку комісією міністерства. Перевірка ініційована скаргою невеликої групи співробітників НМІУ, яким не до вподоби рух музею", - йдеться у повідомленні.

Цим же наказом на час перевірки відсторонено від виконання обов’язків генерального директора НМІУ ТетянуСосновську.

Колектив Національного музею історії України сподівається, що рішення комісії буде об’єктивним і неупередженим. Наразі викликає подив той факт, що виконувачем обов’язків генерального директора НМІУ на період перевірки призначено особу з числа скаржників", - йдеться у повідомленні.

Водночас у повідомленні зазначено, що двері Національного музею історії України й надалі гостинно відкриті для наших гостей.

Як повідомлялось раніше, державне бюро розслідувань проводило обшуки в Державному агентстві резерву України. Причина обшуків – прострочена продукція на складах.

 

Читайте також:У будинку власника «Прямого» Макеєнка проходять обшуки